Йордан Тодоров ще черпи за имения си ден на Канарските острови, за където днес замина с Локо Пд. Той вярва,че отборът ще се представи добре в мачовете, които ще изиграе в Лас Палмас.

„Пожелавам си на мен , моето семейство и всички българи да сме живи и здрави“, заяви Данчо Тодоров в отговор на пожеланията към него за имения му ден. „Ние сме професионалисти и няма значение на колко дни подготовка сме преди да изиграем първия ни мач. Това ни е работата и трябва да я свършим. Щом са ни поканили, ще трябва да си изпълним задълженията. Притеснявам се, че не сме достатъчно подготвени и дано да няма контузии. Мисля, че не сме готови още за срещи с такива съперници, но това е животът. Няма да има проблеми, надявам се.”

Какво ще търси Локомотив в тези контроли и как ще се представи през пролетта?

„Всички отбори не гонят резултати в първите си мачове“, заяви Тодоров. „Отиват за да се подготвят добре и да видят докъде са стигнали, какви са им възможностите. Само да сме живи и здрави и без контузии. Това ме притеснява най-много. Очакванията ми са да свършим добре оставащите три мача от първенството за да мислим за след това. Имаме реален шанс да атакуваме Купата. Ще играем с Добруджа и евентуално със сериозен съперник на полуфинал.”