Българският национал Йордан Минев ще се завърне в игра за Лудогорец в днешния мач срещу Черноморец Одеса. Един от най-постоянните футболисти на шампионите дълго време лекува контузия и пропусна двете победи на своя тим срещу ПСВ и Динамо Загреб. Минев получи травмата по време на шампионатния мач срещу Левски на стадион „Георги Аспарухов“, когато напусна принудително. От тогава Минев лекува контузия, но бе на разположение на националния селекционер Любослав Пенев за мачовете срещу Армения и Чехия, в които игра. Преди няколко дни Стойчо Стоев отново даде почивка на Минев, който изгледа домакинството срещу Литекс от трибуните. Така на футболиста се събра повече от месец, в който той не е играл за Лудогорец. Очаква се обаче тази вечер той да бъде титуляр за сметка на Гилерме Шоко, който пък не се представи на ниво срещу ловчанлии.

Именно връщането в игра на Минев на мястото на Шоко може да е една от малкото промени, които Стойчо Стоев ще направи в сравнение с титулярния състав на Лудогорец при загубата от Литекс.

На вратата със сигурност излиза Владо Стоянов. В защитата на Лудогорец ще играят Йордан Минев, Козмин Моци, Александър Барт и Жуниор Кайсара. Последните дни Барт също има здравословни проблеми, но няма опции за друг централен защитник, което предполага, че французинът ще е на терена при всички положения. Светослав Дяков ще изведе тима с капитанската лента. Стойчо Стоев може да направи промяна на вътрешния халф и да използва Христо Златински на мястото на Фабио Ешпиньо, но по-скоро ще заложи на Ешпиньо. Българският национал пък се бори с настинка последните няколко дни.

Върджил Мисиджан, Марселиньо, Михаил Александров и Ромен Безяк изглеждат хората, които ще оформят офанзивния облик на Лудогорец, при положение че Стойчо Стоев не вземе някое по-изненадващо решение.

Един от футболистите на Лудогорец със сигурност трябва да изпадне от групата на шампионите за мача, като най-вероятните заподозрени са Мишел Платини и Мичел Бургзорг.