Националът Йордан Минев е под въпрос за гостуването на Лудогорец на Берое в Стара Загора. Футболистът получи контузия по време на мача на националния отбор срещу Италия и напусна преждевременно. В момента Минев продължава да изпитва болки в глезена, който е подут. Очаква се лекарския щаб на „орлите“ да направи всичко възможност да възстанови Минев, но това е поредната контузия на играча, която може да го извади от строня. Футболистът получи травма по време на двубоя с Левски, а след това изпусна няколко мача на Лудогорец. Той се завърна на терена в мач от Б група срещу Литекс, но тогава получи нов удар и напусна преждевременно. Опитният играч взе участие в мачовете на националния отбор срещу Норвегия и Италия, но получи травма в глезена срещу „адзурите“.

В Лудогорец са притеснени и от ситуацията при вратарите. След травмата на Владислав Стоянов по време на сбора на националния отбор има чисто логистични проблеми с Милан Борян. Утре канадецът трябва да играе квалификация като гост в Белиз и не се знае кога ще успее да се прибере в Разград.

Мачът между Берое и Лудогорец е на 12 септември от 20 ч. и може да го гледате по Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да го проследите в Gong.bg.