Вратарят на Локо Пд Йордан Господинов спаси няколко положения за гол пред вратата си, но на два пъти не успя и отборът му загуби с 1:2 от Левски.

„Хубав мач, счита Господинов. Отвори се мача, особено през второто полувреме, след като Левски вкара втория си гол. Много по- жив, много по- отворен стана мача. Хубавото бе, че и ние успяхме да отбележим и имаше интрига до края. Честитя победата на Левски. Надявам се да додрапаме до целта, която имаме всички в Локомотив, а именно по- добро класиране. Не мисля, че засега сме на място, което ни подхожда.”

Как се е коментирало в съблекалнята положението при втория гол на Левски, когато мнозина се усъмниха в положение на засада на Базил де Карвальо ?

„Не искам да омаловажавам победата на Левски, сподели Йордан Господинов. Достатъчно респект имам към този отбор, но мисля че вторият гол е от засада. Това е на първо виждане на нещата. Имаше хора на линията на засадата и казват ,че е имало 100 % засада. Възможно е и да бъркаме. Имахме такъв случай с Лудогорец, в който скочихме всички срещу страничния съдия, а се оказа ,че е нямало засада. Тълкувахме в съблекалнята спорните моменти от мача.”

На Локомотив предстоят следващата седмица два интересни мача, с Литекс за Купата и дербито на Пловдив с Ботев Пд. Какви са очакванията на Йордан Господинов?

„При нас няма лека седмица, счита Господинов. Преди мача със Славия седмицата ни също не бе лека. Ние сме в такова състояние, че почти навсякъде сме в ролята на по- слабия отбор в очакванията на хората. Нито Срещу Славия, нито срещу Левски, а и в предстоящите мачове не сме считани за фаворити. Всичките ни мачове са ни тежки.“