Йордан Господинов, един от именниците днес в Локо Пд, бе в добро настроение преди заминаването за Испания. Той благодари за поздравите и сподели очакванията си от престоя на Канарските острови.

Не сме притеснени от това,че след 3 дена ще играем срещу ПСВ“, категоричен е Господинов. „Професионалисти сме и трябва да се справим със ситуацията. Имахме програми, които ни бяха раздадени след края на мачовете миналата година. Ако всеки ги е спазвал, то не виждам кой знае какъв проблем, че ще играем след три дни. Естествено е трудно да се издържи цял мач, но по едно полувреме не би трябвало да е проблем. Ако кажа ,че съм в добра форма, няма да е реално. В рамките на нормалното се намирам, все пак сме в началото на подготвителния период.”

 

Какви са очакванията на титулярният вратар на Локо Пд за пролетта и приема ли мнение, че отборът се е представил на колебливо през есента?

 

Не съм съгласен, че през есента поведението на отбора бе колебливо“, убеден е Йордан Господинов. „Няма отбор, който да изиграе близо 30 мача и да ги изиграе на едно и също ниво. С изключение на една-две загуби, отборът ни се представи много добре. Класирането ни е добро, много по-добро, отколкото много хора са очаквали. Какво да очакваме от пролетта? Дай Боже, да продължим в същия дух. Имаме реални шансове да стигнем далеч и в турнира за Купата на България. Дано да ги използваме.”

Какво мотивира Локомотив за да се представи добре и ще бъде ли отбора по – обигран през пролетта?

Йордан Господинов: С изключение на 2-3 мача, през есента Локо Пд се представи добре

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Мотивацията ни бе добра“, сподели Господинов. „Никой от нас не е смятал, че мястото ни е сред изпадащите. Видя се, че имаме потенциал за нещо добро. Не си правим илюзии за челна тройка в класирането. Едно класиране на четвърто, пето, или шесто място ще е добро за Локомотив. Има резон в това отборът да се представи по-добре от есента. Дано да направим хубава подготовка и да зарадваме още повече привържениците ни.”