Вратарят Йордан Господинов бе учуден, че веднага след мача с Лудогорец за Купата се е появила в медийното пространство откровената лъжа, според него, че си е тръгнал от Локо Пд.

„Изумен съм, как ме вкарват в интриги, заяви Господинов. В момент, в който трябва да се съсредоточим за участието на тима в Лига Европа, се появяват тези откровени лъжи, че съм си тръгнал от тима. Като причини споменават, че ме е страх от конкуренцията на Стефано Кунчев и съм решил да си търся щастието в чужбина. Ще кажа само едно – За мен е чест да играя за Локомотив Пловдив и тепърва отбора ще става все по-силен.”

Йордан Господинов заяви, че не е бил в отбор, където да е бил сам вратар и затова съвсем нормално е да има конкуренция и за вратарския пост на Локомотив Пловдив.

„Със Стефано се познаваме много добре, сподели Данчо. Идването му и конкуренцията помежду ни ще направи така, че на вратата на Локомотив да има вратар, който е по-добър в дадения момент. Едва ли мен, а и него го е страх да се борим за титулярното място.”