„Подготовката на отбора все още продължава, доволен съм от лагера в Банско, който премина при перфектни условия”, каза новият старши-треньор на Пирин Благоевград Йордан Боздански.

Наставникът допълни на пресконференцията в Пресклуб България: „Изиграхме седем контроли и постигнахме шест победи и една загуба. В събота предстои представяне на отбора срещу Миньор (Перник). Отборът ни е съставен от добри, млади футболисти. Запазихме състава от миналия сезон и се надявам в новия шампионат да играем по-силно”.

В клуба са привлечени четирима нови играчи - Костадин Златанов, Александър Башлиев, Благой Пасков и Руслан Иванов.

„С тези нови играчи искаме да играем хубав футбол и да се представим по-добре от миналия сезон", добави наставникът.

Новият изпълнителен директор на клуба Росен Кацимерски обяви пред репортерите, че тъй като на 12 юли не е имало кворум, Общото събрание на клуба ще се проведе на 27-ми юли.

„Дължим още някои малки суми на играчите. Ръководството на ЦСКА е превело част от парите по трансфера на Борис Галчев, но за Спас Делев все още няма постъпили средства. Надявам се да се разберем с ЦСКА за това. Вероятно първия мач за сезона няма да го играем на стадион „Христо Ботев”, тъй като предстои ремонт на съблекалните. Както знаете, стадионът е общинска собственост, а ние сме само наематели”, добави изпълнителният директор.