Президентът на Марек Йордан Андреев се изказа доста остро по адрес на рефера Александър Костадинов, който според боса на дупничани е повлиял на крайния изход на двубоя срещу ЦСКА.

 

 „Червените” се наложиха с 3:1 на „Бончук” и по този начин увеличиха преднината си на върха в подреждането на 5 точки, след равенството на Левски с Пирин.

 

„От една страна не съм доволен от моите момчета, които излязоха пренавити и от друга страна, бях спрял да говоря за съдиите, но не мога повече да мълча, защото във всеки мач те ни разказват играта”, заяви Андреев.

 

„Спокойно мога да кажа, че реферът реши крайния изход на двубоя. Видяхте, че при фаул за нас показа втори жълт картон на Анжело Кючуков, а преди това спести втори жълт картон на Валентин Илиев. Просто не ми се говори на тази тема, но няма как. Абсолютно неадекватно съдийство на Сашо Костадинов”, продължи босът.

 

„Съдиите толерират ЦСКА и Левски защото един от тези отбори трябва да стане шампион. Това е проблемът. След това излизат в Европа и им пълнят кошарата с голове защото там съдиите не ги толерират”, каза още Андреев.

 

Той допълни, че не възнамерява да подава жалба в БФС.