В пълен фарс се превърна срещата с обществеността на Стара Загора с посредника на кандидат-купувачите на Берое Ибрахим Коруджу, съобщава Beroe Online.

Около един час фенове на Берое, представители на ветераните на клуба, както и журналисти имаха възможността да поставят въпросите и да чуят отговорите от г-н Коруджу. Срещата обаче бе пълна с противоречиви и неубедителни отговори.

Представителят на турците кандидат-купувачи съобщи следните имена - Халил Акюрек, Аднан Мендерес Аи Баба, Шукрю Наки Кая. За първият стана ясно, че има строителна компания в Турция, като Коруджу спомена, че е част от управата на Бешикташ.

Коруджу бе крайно неубедителен и противоречив в изказванията си, с което не успя да убеди присъстващите на срещата в сериозността на представляваните от него лица.

Срещата премина с много викове и взаимни обвинения, както и с категорична декларация против турски инвеститори в Берое прочетена от председателя на Национален фенклуб Берое - Стара Загора Иван Желев, която предизвика противоречиви реакции в залата.

За пореден път на срещата Дамян Георгиев, председател на Съвета на Директорите, уточни, че други кандидати на този етап няма. Той сподели, че е водил разговори с поне 15 други инвеститори, но с нито един не се е стигнало дори до такава среща, каквато бе проведена днес.