Наставникът на Берое Илиян Илиев сподели след загубата с 1:3 като гост на Беласица, че следващият мач на тима му срещу Спартак Варна е решаващ за оставането на старозагорци в елита. Разликата между Берое и Спартак е само една точки.

„Не искам да коментирам съдийството. Има си хора, които трябва да го оценяват още повече, че на мача присъства и Борислав Александров. Не виждам какво мога да коментирам аз”, заяви Илиев.

„Иначе колкото до двубоя мога да кажа, че стояхме добре срещу Беласица, след като не успяхме да проведем нормална подготовка. Мачът бе много нервен и това даде отражение на играта. Трябва да спечелим следващият мач срещу Спартак Варна и разбира се всички останали, за да бъдем сигурни в оставането си в А група”, каза още Илиев на пресконференцията след двубоя.

От щаба на Беласица пък заявиха, че през второто полувреме домакините тотално са надиграли Берое и заслужено са стигнали до победата в срещата.

„Напоследък играем силно. Дано силите и времето ни стигнат за така жадуваното от всички нас оставане в А група. Двубоят бе наистина нервен, но това се дължи на класирането на двата тима”, заяви спортно техническият директор на Беласица.