„Знам, че от ловешкия клуб ме следят от 6 месеца. Когато дойде офертата за мен, въобще не се замислих.”, каза за Гонг новото попълнение на ловчанлии Илия Николов. Младият вратар бе привлечен преди седмица от втородивизионния Хасково. „Знам, че Литекс е много голям отбор, с традиции, тим, който играе всяка година в Европа и за всеки млад футболист е чест да бъде част от този клуб.” , добави стражът.

„Много съм доволен от трансфера си в Литекс. Тук се чувствам прекрасно! Мисля, че момчетата ме приемат добре. Сътборниците ми от младежкия национален отбор също ми помогнаха много за да се адаптирам бързо. Всъщност това бе един факторите, които натежаха при избора ми! Е, трябва ми още малко време, но съм убеден, че всичко ще е нормално.”, заяви 21 годишният пловдивчанин.

„За мен е чест, че тренирам с Витомир Вутов, от него могат да се научат толкова много неща. Иначе с конкурента ми Тодор Тодоров се разбираме перфектно. Освен, че е много добър вратар, Тошко е и прекрасен човек. С него дори сега сме в една стая в Тетевен. Мисля, че с времето ще успея да се преборя за титулярно място. Разбира се, няма да правя трагедии, ако отначало съм резерва!”, сподели Илия Николов.

„Всички предпоставки за постигане на високите цели, които преследва Литекс са налице – тук са събрани много добри футболисти, имаме отличен, треньор и ръководство. За това съм убеден, че ще успеем.”, завърши младежкият национал.