Централният бранител на ЦСКА Валентин Илиев заяви, че все още няма нищо сигурно около очакваното му преминаване в Норич, но се надява трансферът в Англия да се реализира.

„Единственото, което знам е за интерес. За нещо по-конкретно - чакам да се случи, но дали ще се случи, трябва да получите отговор от господин Данчев”, каза Илиев.

„100% сигурно е, когато се подпише, иначе има покана от хората и ако всичко е нормално се надявам да се подпише, ако не, все още съм футболист на ЦСКА и продължавам да играя за отбора.”

„Ще покажа каквото мога. Знаете, че сме били в почивка и е нормално да не съм в оптимална игрова форма. Физическата подготовка може да се оправи, по-важно е как един футболист ще се представи тактически и да покаже умения.”

Вкаралият на Ливърпул Илиев уточни, че утре ще бъде на първата тренировка на ЦСКА за сезона и ще чака новини от Емил Данчев за това, кога ще замине към Англия.

„Футболът в Англия не трябва да го сравняваме с този в България. Това би било крачка напред за мен. Проверил съм всичко свързано Норич, видях, че е на 20-о място и че разликата с отборите на 10-11-12-а позиция с 3-4 точки.”

„Нищо не се е случило, аз съм футболист на ЦСКА и не мога да говоря, какво ще бъде бъдещето ми, без да имам нищо конкретно”, обобщи Вальо Илиев.