Старши треньорът на Левски Илиан Илиев ще изисква от своите футболисти да стартират мача с Локомотив София по ударен начин.

„Трябва да си вземем поука от двубоя с Берое. Не трябва да пропускаме първите минути. Трябва да почнем мача като дерби, защото това си е точно такъв мач, дерби на София. Не искам да коментирам думите на Тони Велков, ние във всеки мач се стараем да вземем трите точки, както ние, така и те, имаме своите притеснения“, отбеляза наставникът на „сините“.

„Левски със сигурност е по-голям дразнител за Локомотив София, отколкото предишният им съперник – Славия. Имат опитни хора и ако пропусне част от мача, може да имаме проблеми. Напрежението преди всеки мач е едно и също, преди мачовете в Лига Европа беше доста по-голямо. Лошо е ако няма тръпка. Всеки един двубой е важен за нашето класиране, а и за играта ни“, продължи специалистът.

„Надявам се Локомотив наистина да излезе и да се надиграва, но понякога не се получава това, което даден отбор е искал да покаже на терена. Така се случва и с нас понякога. Това е дебри мач, всичко може да се случи“, добави Илиев на днешната си пресконференция.

„Засега с Лудогорец запазваме коректния тон. Надявам се да бъде така. От наша страна няма да бъде нарушен“, сподели още Илиан Илиев.

„Надявам се утре на стадион „Славия“ да дойдат доста наши привърженици, за да се чувстваме като у дома си. Сега е рано да мислим за купи и подобни неща, много сме далече. Мислим само за следващия си съперник“, завърши Илиан Илиев.