Илиан Илиев ще изведе за последно отбора на Берое в предстоящия мач с Черно море от 27-я кръг на А група. Илиев няма да води старозагорци в последните три кръга срещу отборите на Левски, Ботев Враца и Миньор Перник.

„Илиан Илиев ще помага на отбора до края на Първенството”, това заяви на пресконференция спортно-техническият директор на клуба Петър Хубчев.

„Ще се опитаме да съберем новия екип и по-плавно да поеме работата на отбора. Нашата основна цел е пълно себераздаване на целия екип, на футболистите”, допълни Хубчев, като заяви, че е ясна подготовката на тима за лятото.

"С нетърпение чакам мача срещу Левски. Най-голямата обида ще бъде, ако футболистите не покажат желание на "Герена"", каза още той.

Спряганият за евентуален помощник на Ганчев – Пламен Липенски няма да поеме поста, а ще помага на отбора за селекцията.

"Знае се, че Липенски има сериозни контакти в Португалия и може да ни помогне да привлечем нужните ни футболисти от там", обясни Ивко Ганчев.

Хубчев пък добави, че в клуба вече се работи по лятната селекция.

"Работим по селекцията, но сега не е времето да говорим за това. Ще има освободени, ще има и нови попълнения. Набелязали сме футболисти. Някои от тях имат договори с клубовете си", обясни Ганчев.

Той добави, че се прави програмата за лятната подготовката на тима за лятото.

Последните три мача на "зелено-белите" ще поеме помощник-треньорът Ивко Ганчев, за който клубът обяви преди около месец, че ще бъде и новият старши треньор за сезон 2012/2013 година.

Илиев, който водеше тима от Стара Загора през последните четири години и три месеца, пък ще поеме от лятото отбора на Левски.