„Мачът беше добър за нас през първото полувреме и не толкова добър през второто”, каза треньорът на Берое Илиан Илиев след победата с 2:0 у дома над Монтана в среща от четвъртия кръг на А група.

„В никакъв случай обаче не е имало указания за пазене на резултата. Видяхте, имахме доста ситуации и искахме да сме по същия начин агресивни”,

„За 23 дни играем 6-и мач, може би е имало и умора. Най-важното е, че в края футболистите успяха да задържат трите точки. От тази гледна точка сме доволни.”

„Не съм доволен, че имаше толкова напрежение, когато водехме с 2:0. В Монтана има последователност, не продадоха нито един от основните си играчи, подсилиха се с три-четири качествени нови попълнения, докато ние започнахме да градим отбор от нулата. Има мачове с такива отбори, които са равностойни на нас и е хубаво, че ги печелим.”

„Слави Жеков наистина понякога задържа повече топката, но е изключително полезен в движението си по терена като пресиране и затваряне на празни зони. Когато има някой, който задържа, така поема отговорност и не се крие от топката. Може и да сгреши, но поема отговорност.”

„Момчетата казаха, че са изморени. Когато си изморен, трябва да гледаш по най-бързия начин да махнеш топката, за да не сгрешиш под нашата врата, по-добре е далеч.”