Съпругата на Наско Сираков - Илияна Раева бе гост в предаването "Дикoff" по Нова телевизия, където пред водещия Сашо Диков говори за случилото се в Левски през последната седмица. Раева разкри, че феновете, атакували Ивайло Петев при представянето му, са били изпратени от някой.

"Вярваш ли, че това е една спонтанна реакция? Наско знае кой е, той сам каза кой е. Така каза Наско и Батков го потвърди", заяви Раева.

Относно Иво Тонев, съпругата на Наско Сираков каза: "Оказва се, че това е големият левскар. Тези хора изведнъж излязоха с декларация, Наско, не те искаме, искаме Тонев. Тонев си подаде оставката и преди 5 месеца, той каза, че има да си довършва работата. Какъв е Наско в Левски, че да искат той да остане, а не Тонев?"

"Някой им дава страхотна сила на тези хора. Аз казах твърде много. Постъпих така както постъпват жените-мъже в парламента, Мая Манолова, Цецка Цачева, Искра Фидосова...явно в тази държава жените трябва да станат мъже."

"Това е институцията Левски, някой от тези хора да ми казва, дали мога да отида на сезона, дали Наско може да отиде? Това ли е агитката на Левски? Кои са тези хора, които са превзели Левски? Кои са тези, че да държат сметка на Наско?"

"Мерки трябва да вземат големите ръководители, но те ще вземат мерки, ако искат. Цялата интелигенция на България е потресена. Кой фен, който обича Левски ще направи това? Тези хора са изпратени там."

"Да ги питам тези великани, които бяха там. Божидар Искренов с фланелка на ЦСКА, Станислав Ангелов - футболист на ЦСКА. За какво говорят тези момчета? Този човек (Ивайло Петев) на 15 години казал, че бил от ЦСКА и те направиха това нещо. Кой ще повярва на това? Те не очакваха да се случи това, което се случи. Всичкото се обърна срещу тях. Оттук да се вади кой бил левскар и кой цесекар...На тази наивна история могат да вярват хората от кръга там", завърши Раева.