„Получи се оспорван мач. Двубоят бе без значение за нас, опитахме да мотивираме хората, през първото полувреме не стана, но през второто бяхме по-добри на терена”, каза треньорът на Берое Илиан Илиев след загубата с 0:1 като гост на Черно море в последния мач от сезона в А група.

„Не успяхме да се адаптираме към тези центрирания и логично загубихме. Мисля, че разделихме полувремената с Черно море, въпреки че не играехме за нищо в този мач.”

„Не мога да кажа, че ми е трудно да се изправя срещу Черно море, защото не ми се случва за първи път да водя отбор срещу бившия си тим.”

„Берое за 3-и път в историята си събира толкова добър точков актив, но пак остана вътрешното усещане, че в някои мачове можехме да се представим по-добре и да сме на 4-ото място, което да ни класира за Лига Европа. Ще се опитаме да го направим догодина.”

„Трябва да се подсилим на някои постове. Тодор Христов е малко разконцентриран, след като започна да се шуми много около него, но дава всичко от себе си в мачовете. Надявам се един път за винаги да кажем, че той остава при нас и нещата да се успокоят”, каза още Илиан Илиев.