Старши треньорът на Левски Илиан Илиев коментира изказвания на Ивайло Петев отпреди няколко дни, в което треньорът на Лудогорец Разград тимът му може да стане шампион с разлика.

„Няма какво да коментирам. Вече няколко пъти казах, че Лудогорец е малко по-напред от другите. Запазиха отбора си, а виждаме, че играят всеки мач срещу 10 души. Така че е нормално той да вярва, че ще станат шампиони“, коментира старши треньорът на сините, които утре гостуват на Монтана в мач от 3-тия кръг на А група.

Наставникът на Левски призна, че в отбора му има доста проблеми и в групата ще попаднат едва 14 футболисти от мъжкия състав. На практика с травми са Пинто, Димов, Башлиев и Везалов, а на Диамутен няма да се разчита.

„Ще попълним групата с юноши, но не смятам, че това е проблем за нас. Топлото време е неприятно, но е такова и за двата отбора. За съжаление не разполагат с осветление и сега трябва да привикнем с тези температури, за това тренираме и по-рано през деня. Очаквам мачът да е труден, трябва да покажем характер, за да го спечелим. Имаме доста контузени футболисти, теренът не е благоприятен да се играе бърз футбол, Монтана допусна две загуби и ще търси точки, а и мачът няма да се предава по телевизия, така че ще има повечко публика, което е добре за футбола“, коментира Илиев на днешния си редовен брифинг.