Взетият през летния трансферен прозорец опитен вратар Карамфил Илчев ще бъде на разположение на старши треньора Илиан Илиев за предстоящото домакинство на Монтана от четвъртия кръг на А група.

Илчев изпитваше болки в гърба, заради които пропусна мача за суперкупата на България срещу Литекс, както и гостуването на Славия от третия кръг на А група. Опитният страж вече тренира наравно със своите съотборници и ще може да играе срещу Монтана.

На пълни обороти тренират и капитана Слави Жеков и защитникът Павел Ковачев, които имаха проблеми с травми през последните седмици.

Полузащитникът на Берое Диан Генчев е под въпрос за предстоящото домакинство на Монтана. Генчев е получил болки на последното занимание на отбора и е напуснал преждевременно тренировката, след което е получил медицинска помощ.

Опитният полузащитник имаше проблеми с травма и в началото на сезона, която му попречи да вземе пълноценно участие в мачовете с Рапид Виена от Лига Европа.

Най-вероятно старши треньорът на Берое Илиан Илиев ще запази Диан Генчев, за да може да разчита на него за гостуването на Локомотив София от петия кръг на А група.