Футболистът на Левски Игор Томашич разкри, че най-вероятно в следващите ден-два ще се изясни бъдещето му в тима на шампионите. Асът на „сините” все още не е преподписал с тима, което даде повод в медиите да се появят редица предположения къде ще продължи кариерата му.

„Прибрах се днес, направих една тренировка. Ще говоря с ръководството и до утре – вдруги ден сигурно ще има развитие. Аз имам договор и засега съм в Левски. Трансферният прозорец свърши, но дали ще остана - ще видим”, сподели българският национал.

„Истината е, че бях в Хърватия по лични дела. Единственият интерес към мен беше от Клуж, румънците, с които говорихме в Кипър, но сега вече не съм в контакт с тях и не знам дали Левски не искаше да ме продава или сумата беше голяма. Но не съжалявам за това”, добави асът на Левски.

„Утре или вдруги ден ще говоря с ръководството. Това е. Трите ми години тук бяха много хубави. Шампионска лига, Купа на УЕФА, национален отбор – много хубав престой, сигурно ще ми е мъчно, ако си тръгна. Ако ви кажа, че не ме интересува финансовата страна, ще ви излъжа. Всеки човек мисли за това - да си оправи живота, защото футболистите трябва да спестят, тъй като не играем цял живот. Но може би ще намеря общ език с Левски , а може би не.”

„Аз не виждам причина, да не иска треньорът да ме използва. Левски направи някои хубави крачки напред. Опита се да стане европейски отбор, не вярвам да се върне обратно назад. Треньорът ще си прецени дали ще ме използва или ще дава повече шанс на младите. А ако ме викат в националния, разбира се, че нямам нищо против да играя за отбора”, завърши Игор Томашич.