Един от лидерите в състава на Левски Игор Томашич е скептичен относно шансовете на „сините” да наваксат точките в полза на ЦСКА.

„Това за титлата е много тежък въпрос. Разликата е много голяма въпреки, че имаме мач по-малко от съперника. Преди две години наваксахме седем точки, но не вярвам, че ЦСКА ще допусне това пак да се случи”, откровено заяви централният бранител на Левски в интервю за Гонг.

„Ще видим, какво ще се случи. Засега съм си в Левски и тренирам. Повечето от досегашния отбор си тръгнаха. Ако шефовете искат да остана, ще ме извикат на разговори”, продължи асът на „сините”.

„Да ви кажа честно Седрик Бардон ми е много добър приятел. Той е и много добър футболист. Откакто е в Израел си говорим всеки ден. Свикнахме две-три години заедно с напусналите футболисти и сега не бих казал, че е трудно, но е различно. Повечето ги няма и сега в съблекалнята е малко странно и ново”, допълни за Гонг хърватинът.

Игор Томашич не скри, че се чувства доволен от повиквателната, която получи за мача на България срещу Северна Ирландия. Хърватинът с български паспорт е в плановете на четвърти пореден треньор. Преди Марков до услугите на Томашич прибягнаха Христо Стоичков, Станимир Стоилов и Димитър Пенев.

„Идват мачове за световно, групата е трудна. Целта ми е да играя добре, опитвам се да давам всичко от себе си. Треньорите оценяват дали да извикат някого или не. Не мога да кажа, че се чувствам твърд титуляр в националния отбор”, продължи Игор Томашич.

„Срещу Динамо Киев изиграхме първия си мач. Някои от нас играха пълни 90 минути. През второто полувреме направихме много промени в състава. Влязоха младите, но не искам да кажа, че не са се справили добре. Не бяхме толкова концентрирани, а те направиха опасни и хубави контраатаки”, завърши Томашич.

Националът на България допълни, че е доволен от подготовката на отбора до този момент.