Футболистът на Берое Игор Джоман заяви, че той и неговите съотборници ще дадат максимума от себе си в предстоящия домакински мач срещу Локомотив Пловдив, за да зарадват феновете в Стара Загора с победа.

"Трябва да бъдем пределно концентрирани срещу Локомотив Пловдив. Старши треньорът ни каза, че трябва да продължаваме по този начин", коментира полузащитникът.

"Не се представихме добре в първия мач от сезона срещу Локомотив в Пловдив, но сега играем у дома и ще дадем максимума от себе заради феновете", добави футболистът на Берое.

"Мачът срещу ЦСКА бе труден, защото играхме срещу един много добър отбор. Дадохме максимума от себе си да спечелим, но нямахме шанс. Не съм щастлив, защото мисля, че можехме да играем по-добре и да стигнем до равенство. Концентрираме се върху неделната среща с Локомотив Пловдив. Тогава пак ще дадем всичко от себе си", продължи халфът.

"Това е футболът – в някои срещи играем добре, в някои не толкова. Най-важното е да дадем всичко от себе си в следващия мач", каза още Игор Джоман.