Спортният директор на Левски Христо Йовов говори пред Гонг преди утрешната среща на „сините“ срещу първенеца Лудогорец. „Очакванията ми могат да бъдат само едни. Левски трябва да изиграе добър мач, както прави в последно време срещу, така наречените, водещи отбори в България. Става дума за по-силните отбори в нашето първенство. Знаем и разбираме, че отборът на Лудогорец е тимът, който диктува модата в българския футбол. Не би трябвало да има страх сред нашите футболисти, не знам, дали е възможно да има подобно нещо. Футболистите на Левски знаят в кой клуб играят, наясно са какво е влиянието на нашия тим в България и Европа. Без да искам да обиждам Лудогорец, но Левски е много по-сериозен като клуб“, отбеляза Бижутера.

„Със сигурност няма да вадим кардинални изводи от този мач. Както казах вече, хубаво е да проверим, на какво ниво сме. Ще говоря с футболистите преди мача, ако някой случайно не знае, да му обясня, какъв е зарядът на срещата. В създалата се ситуация е по-добре да си играл много пъти в цикъл сряда-събота. Ние в момента също играем в такъв, а тимът на Лудогорец е свикнал да го прави от по-дълго време. Не смятам, че многото мачове ще им се отразят. Това не е в техен минус“, продължи спортният директор на Левски.

„Ситуацията в момента е заварена. Вече горе-долу сме наясно с проблемите от спортно-техническо естество. Със сигурност има върху какво да се работи. Чакаме да свърши първенството, тогава аз лично ще изляза с визия, как смятам, че трябва да изглежда клуба в бъдеще“, завърши Христо Йовов.