Помощник-треньорът Явор Вълчинов ще води отбора на Локомотив Сф в отсъствието на наказания за един мач старши Диян Петков при гостуването на Калиакра в Каварна. Назначеният в щаба през тази зима Вълчинов притежава лиценз „А”, който му позволява да ръководи тима в случай на отсъствие на първия треньор. Самият Петков също ще бъде в Каварна, но ще гледа мача от трибуните.

Локомотивци ще потеглят с клубния си автобус към морето в неделя сутринта, като ще спрат за обяд в Търговище. Отборът ще се установи на лагер в хотел „Фламинго” в Албена, където и ще тренира при пристигането си.

Четирима са контузените в състава – Писаров, Иванов, Лахчев и Савич. Те пропускат този мач със сигурност. С настинки пък са Дафчев и Горанов, но се очаква те да попаднат в групата за понеделнишкия двубой от 18-ия кръг.

Междувременно Локомотив Сф уреди контрола по време на паузата заради мача на националния отбор срещу Швейцария. Железничарите ще срещнат втородивизионния Банско на 25 март от 11 часа на своя стадион в „Надежда”.