Старши треньорът на Черно море Ясен Петров е затруднен в избора си на стартов състав за утрешната среща на „моряците” с Берое. За първи път от началото на сезона наставникът може да разчита на абсолютно всичките си футболисти и това прави селекцията по-трудна, тъй като всички се намират в добра форма. Единствено Деян Генчев изпитва леки болки в адукторите, но Петров се надява да може да го използва във важния мач.

„Липсва ни малко шанс пред гола,” коментира Петров факта, че Черно море още не е вкарал попадение през пролетния полусезон. „В трите мача, които изиграхме до момента малшансът ни преследва и затова не успяхме да отбележим гол, въпреки че имахме доста положения, както срещу Славия, така и срещу Ботев Пд. Нападателите ни нямат кой знае каква голова сметка в А група, те са млади и трябва да сме търпеливи, намираме се в трудна ситуация, но трудните ситуации са за мъже,” заяви Петров.

Според младия специалист основната цел на отбора е да радва феновете, особено онези, които го подкрепят въпреки колебливите резултати от началото на пролетта.

След края на пресконференцията Петров се отправи към Управителния съвет на клуба, пред който всяка седмица дава отчет. Той отклони въпроса дали може да се очакват крайни мерки на събранието, като заяви, че въпросът трябва да се отправи към ръководството. Ясен Петров обаче не показа никакво притеснение за бъдещето си.

Двубоят между Черно море и Берое е утре от 15:30ч. на стадион „Тича” във Варна.