„Моето лично желание е Левски да спечели мача с Лудогорец. Нямам никакви претенции към качеството на играта, в тази среща важна е единствено победата”, заяви шефът на Детско-юношеската школа на Левски Ясен Петров. Пловдивския Джанини откри петия регионален кръг на Ариана Аматьорска Лига 2013 в София.

„При всички положения 120-те минути на финала срещу Берое и загубата на Купата ще окажат някакво влияние на Левски. Но в мача с Лудогорец, нашият отбор трябва да победи. Всички, които работят в Левски много го желаем. Убеден съм, че всички, които излязат на терена ще дадт максимума от това, което имат и могат за да можем след края на двубоя да се радваме на победата”, каза още бившият наставник на Левски.

„Аз не обичам да коментирам другите отбори. В Левски сме концентрирани изцяло върху нашето представяне. Както в мъжкия отбор, така и в нашата школа. Убеден съм, че нашата публика ще даде всичко от себе си и ще подкрепи докрай Левски”, категоричен бе Петров.

Той коментира и старта „Ариана Аматьорска Лига” в София: „Аматьорският футбол е основата на пирамидата. Затова всяко едно мероприятие, като това на Ариана Аматьорска лига е добре дошло. То е много мащабно тази година и с изключително много участници. То е един положителен знак, че отново се завръщаме към нашата основа. Дано всичко да протече в духа на взаимното уважение и феърплея. Това е едно благородно мероприятие, което дава възможност на аматьорите да се изправят един срещу друг. И в крайна сметка да се получи едно изключително добро състезание, в което забавлението да е властващо!”

„Преди три години и аз участвах в Ариана Аматьорска лига в Пловдив. За нас беше едно изключително забавление. Превърнахме го в голямо удоволствие, защото се събрахме приятели, играхме футбол, създадохме си изключително голямо настроение. В крайна сметка спечелихме турнира в Пловдив, което остана един незабравим спомен. След това бихме по една бира, за да си направим разбор на мачовете”, завърши доволен Ясен Петров.