Старши треньорът на Левски Ясен Петров призна на днешната си пресконференция, че участието на Христо Йовов и Сашо Александров в мача срещу Сливен е под въпрос. Специалистът допълни, че се надява самочувствието на футболистите му да се е върнала на нивото от преди двубоя с Гент.

„За краткото време след мача със Спортинг направихме обстоен анализ на това, което ни се случи. Да се надяваме, че сме си взели поуки. Мислите са ни изцяло насочени към утрешния двубой. Той е толкова важен, колкото и срещата, която изиграхме в Лисабон”, сподели старши треньорът на „сините” от София.

„При всички положения ние ще направим промени в отбора. В този сгъстен цикъл ние винаги правим промени. На определени постове вкарваме хора, които са по-свежи. Ще има промени в състава ни за утрешната среща. Георги Петков е пуснат в почивка, защото му се събра много голямо напрежение. Ще си почине три-четири дни”, продължи наставникът на Левски.

„Надявам се, че утре ще видим свръх амбиция в нашия отбор срещу Сливен. Не ме притеснява нищо свързано с мача”, отбеляза още Ясен Петров.

„Когато има някакви персонални промени, тогава ще ги обсъждаме. Сега няма смисъл да говорим”, каза още специалистът, който води лидерите в А група.

Ясен Петров категорично отказа да коментира, защо и кой е решил част от футболистите да пътуват с приятелки и съпруги в Лисабон.

„Отиваме в Сливен, за да вземем трите точки. Естествено ще играем за победа. Загубата в Лисабон трябва да ни отрезви и да ни накара да работим здраво и концентрирано. Самочувствието ни трябва отново да бъде, като преди мача с Гент, защото в срещите с Берое и Спортинг не играхме, както трябва”, завърши Петров.