Наставникът на Локомотив Пд остана доволен от играта на своите момчета, въпреки допусната загуба в самия край на срещата с Черноморец с 0:1.

„Мисля, че никой не спечели от това, че двата отбора играха пред празни трибуни, аз съм твърдо против агресията, така че всички, които не присъстваха на мача, само загубиха”, започна специалистът.

„Теренът бе изключително тежък, двата отбора се бориха мъжки. Преобладаваха единоборствата, поздравявам отбора победител. Ние обаче, създадохме доста голови положения, заради, които не заслужавахме да си тръгнем с празна кошница от Бургас”, продължи той.

„Определено имах притеснения, за това как ще седим през втората част на този тежък терен, мисля, че стояхме добре. Получихме гол точно в края на срещата, когато контролирахме нещата, това също е част от футболната игра”, каза още новият наставник на Локомотив Пд.

„Определено мисля, че хората, които влезнаха в игра можеха да решат мача, например Румен Горанов, но така е във футбола. Не съм доволен от това, че не можахме да материализираме шансовете си. Не мога да бъда недоволен от момчетата, които играха днес”, завърши Ясен Петров.