Старши треньорът на Левски Ясен Петров не скри, че плановете му са се пообъркали в последните часове. Травмата на Дарко Тасевски, заболяването на Акалски и невъзможността Йовов да играе се отразиха сериозно на първоначалните намерения. На всичкото отгоре под въпрос е и Йордан Милиев, който също е тормозен от здравословен проблем.

„Както винаги, преди важни двубои имаме проблеми. Ние трябва да сме спокойни, както и сме. Разполагаме с кадър. Това е шанс за останалите, които утре ще започнат мача. Ние вярваме в тях, защото работиха много добре през седмицата”, сподели специалистът, който води Левски.

„Не искам нищо да казвам предварително, защото имахме едни идеи в началото на седмицата, а те се промениха. Имаме идея кой ще пази утре, но предварително не искам да коментирам нищо относно стартовия състав. Гледахме доста срещи на Монтана, наясно сме със силните и слабите им страни”, продължи Ясен Петров.

„Милиев също има проблем, който възникна на последната тренировка. Ще преценяваме в последния момент”, разкри Петров.

Наставникът на Левски не пожела да прави генерален анализ на случилото се до този момент за Левски в първенството. Петров предпочита да направи нещо такова, когато срещите приключат.

Ясен Петров все още не е наясно с качествата на Жан-Кристоф Вержерол, който е на проби. „Ние също виждаме, това което и вие отбелязвате. Наистина става въпрос за висок човек с изключително мощна физика”, лаконичен бе специалистът.