Наставникът на Левски Ясен Петров призна, че липсата на концентрация в неговия отбор е главната причина за загубата с 1:2 от Черноморец. Специалистът записа първи неуспех начело на „сините”.

Ето какво сподели Петров след края на срещата.

Мисля, че играхме срещу един доста подреден отбор, знаехме силните и слабите страни на бургазлии, не успяхме да се справим със силните им страни.

Допуснахме грешки в отбрана, не бяхме и концентрирани пред гола, нормално сбъркахме повече от домакините и загубихме.

Не успяхме днес да вземем трите точки, търсим вината само в нашия отбор. Ако бяхме концентрирани, резултатът щеше да бъде в наша полза.

Нямаме много време за работа, ще отстраняваме пропуските по време на мачовете. Не мисля, че многото мачове са причина за загубата днес.

Не мога да коментирам персонално играчите. Не мога да говоря и за Гарра Дембеле. Не бяхме на нивото, което показвахме до този момент. Не мога да дам оценка и за Сержиньо Грийн пред медиите.

 

Да се надяваме, че тази загуба няма да се отрази за мача с АИК. Ние трябва да разберем, че трябва да полагаме усилия от първата и деведесетата минута. Няма лесни мачове. Ние сме достатъчно голям дразнител за всички отбори.

 

С нищо не ме изненада Черноморец.

 

Христо Йовов липсваше на терена, както като качества, така и като дух. Дай Боже да е здрав, за да попадне в групата за АИК.