Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви след първата тренировка за новия сезон, че селекцията на сините все още продължава и не е приключила с представените днес четири нови попълнение.

„Видяхте новите ни попълнения. Селекцията е отворен процес. Имаме желанието и на други постове да засилим конкуренцията, но това ще стане по време на подготовката”, заяви Петров.

„Аз съм в Левски да си свърша работата така, както я виждам с моята философия. Ще направя всичко възможно да постигнем целите, които сме си поставили. Ще се трудим упорито и ще се постараем да зарадваме привържениците на Левски.”

„Привличането ми в Левски не е в следствие на един телефонен разговор. Имахме доста разговори с Георги Иванов, един предварителен и след това още няколко.”

„Щом Седрик Бардон не беше на първата тренировка, значи няма да е футболист на Левски. Пожелавам му успех, той е един от хората, който е дал много за Левски, един човек, който заслужава изключително голямо уважение.”

„Жоазиньо и Майкъл Тевия ще се присъединят на 11-и. Гара Дембеле има семейни работи, които трябва да свърши във Франция, затова ще отсъства около седмица. Това не е сериозен проблем и съм сигурен, че ще навакса в подготовката.”

„Не е коректно да коментирам какво е представлявал Левски досега. Всеки в клуба си е вършел работата по най-добрия начин, а относно това какво ще направя, тепърва предстои да показвам, доказвам в действията си като треньор на този отбор”, каза още Ясен Петров.