Старши треньорът на Локомотив Пловдив Ясен Петров заяви, че иска да изгради отбор с бъдеще и ще разчита на футболисти, които искат да останат в клуба.

„Ще наблегнем на физическата издръжливост. Надявам се домакините да ни предложат добри условия. Ще наблегнем на игрите с топки. В момента 27 човека са в автобуса, но могат да дойдат максимум още двама футболисти”, сподели специалистът.

„Имаме възможност да вземем още двама чужденци, тъй като две са свободните ни квоти. Четирима човека трябва да покажат качества и желание да останат в нашия отбор”, добави наставникът на „чернобелите”.

„Имам 13 дни, за да разбера с кои футболисти ще замина на следващия лагер. С добри впечатления останах от малкия киргистанец Карим, който показа доста интересни неща и има добра техника, но имам достатъчно време, за да видя качествата и на аржентинците. Хората, които не попаднаха за лагера нямат желание да останат в Локомотив Пловдив. Аз много харесвам Влади Златинов, но ни се разминават целите. Искам да изградя отбор с бъдеще. Много неща се говорят около трансферите на нашите футболисти, но не всичко е вярно”, коментира старши треньорът на „смърфовете”.

„Лично аз няма да спра нито един футболист, към когото има интерес от друг клуб, още повече, когато става дума за отбори от калибъра на Дарби Каунти. Две от контролите ни в Анталия са ясни, но търсим съперници за още две дати и тогава ще обявим проверките, които ще играем”, завърши Ясен Петров.