Един от трите основни спортни ежедневника в Португалия неволно направи старши треньора на Левски Ясен Петров наставник на ЦСКА.

Вестник „Рекорд”, в материал за мача на „червените” с Порто, е публикувал какво е казал старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски на пресконференцията преди мача. Заглавието на материала е цитат от македонеца, който смята, че Порто е като Барселона.

След като са предадени думите на наставника и очакванията му от мача, на снимка в страни от текст, е публикуван и фотоматериал. Именно там читателите на в-к „Рекорд”, както личи от публикуваното от нас, виждат Ясен Петров да се радва с Георги Иванов. Текстът под снимката гласи, че треньорът не винаги е толкова щастлив, като се визира Йовановски.

Колегите от в-к „Рекорд” не са се усетили, че това е Ясен Петров, който е начело на съперника Левски, а и снимката е от мача ЦСКА – Левски, спечелен от „сините” с 1:0. Така поне читателите на в-к „Рекорд” ще си мислят , че треньор на ЦСКА е Ясен Петров, или по- точно, че Гьоре Йовановски изглежда като пловдивчанина.

Феновете на Левски, видели гафа на португалския вестник, се пошегуваха, че ЦСКА поне за малко е случил с треньор.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg