„Искам да се извиня на цялото ръководство и на феновете за начина, по който загубихме срещу Спартак. Все още не мога да си обясня защо се получи такава разлика спрямо мача с Литекс, където показахме друго лице”, заяви старши треньорът на Черно Море Ясен Петров.

„За двубоя, който ни предстои в неделя срещу Рилски Спортист имаме много проблеми с наказани футболисти, но това е шанс за другите да покажат своите възможности. Трябва да победим, за да запазим 6-тото място”.

В мен остава една горчилка от начина, по който загубихме мача със Спартак –без хъс и желание. Аз приемам много навътре тази загуба

Моят договор приключва на 30 юни и за мен е важно да изпълня ангажимента, който съм поел. Имах много хубави моменти тук. Когато дойдох бяхме на 12-то място,
А накрая завършихме 8-ми и играхме финал за купата.

Имахме желание да направим един по-добър състав за този сезон, но не съумяхме, тъй като повечето трансфери, които желаехме да направим пропаднаха. Съумяхме да вземем максимума от хората с които разполагаме. Никой от нас не се е оплаквал от трудностите, така ще продължа и занапред.

„Аз съм много доволен от работата ни и от хората с които работя. Имахме много хубави моменти в Черно Море. Не се страхувам от това какво ни се е случило и вярвам че отборът има бъдеще.”, допълни бившият наставник на Ботев.