„Феновете ще ни липсват много”, с тези думи старши треньорът на Локомотив Пд Ясен Петров започна изявлението си преди мача с Пирин от последния кръг на есенния дял на първенството.

Според него, отборът е длъжен да се мобилизира и да спечели двубоят с „орлетата”, въпреки липсата на вярната „черно-бяла” публика.

Освен успешно оперирания Даниел Моралес, който със сигурност пропуска срещата, под въпрос са още Димитър Илиев и Илами Халими, които са получили травми на последната тренировка, но тяхното участие ще се реши, след като бъдат прегледани от клубния лекар.

Смърфовете” ще бъдат събрани на режим преди мача, а от клуба обявиха, че феновете подготвят изненада за любимците си като ще ги подкрепят и извън стадиона.

Наставникът на „черно-белите” каза още, че вече са известни някои от съперниците за зимните контроли, но отказа да назове имена. Той обеща, че веднага щом стане ясна цялата програма по подготовката, той ще я предостави на журналистите.

Междувременно се разбра, че на 16 декември ще бъде проведена „черно-бяла” Коледа, на която ще бъде избран и награден най-добре представилият се футболист според феновете.