Стана ясен още един нов спонсор на Левски. Това е австрийската фирма STRABAG, която се занимава със строителна дейност, съобщи Канал 3. В последните месеци тя усилено се включва в ремонтите из София, като последно работи по рехабилитацията на бул. "Сливница". 

Договорът между двете страни ще бъде обявен официално в сряда, като тогава двете страни ще дадат пресконференция. На нея ще присъства и един от членовете на борда на директорите на фирмата Херберт Крутина

Очаква се още за домакинството на Левски срещу Берое  от 9-тия кръг на "А" група на фланелките на "сините" да стои брандирано логото на новия спонсор.

Така в лицето на австрийската строителна компания, както и на "Виваком", Левски има вече два големи спонсора. Колкото до STRABAG, компанията е активна на българския пазар от 2002 г. и от 2008 г. насам се появява под името на марката ЩРАБАГ ЕАД.

До момента групата има филиали във всички региони на България, имащи отношение към пазара. Компанията оперира във всички строителни сектори, особено в транспортна инфраструктура, високо строителство и гражданско строителство, както и за проекти за строителство на обекти свързани с екология.