Сериозен проблем възниква в трансферната сага „Георги Чиликов в Азия”. Вчера уж бе договорен трансферът на нападателя в китайския Далиен. Засега обаче той не може да се осъществи заради отказа на Чиликов на този етап да заиграе в китайското първенство. Причината - по-изгодна оферта от страна на японския Санфрече Хирошима. Японците предлагат на състезателя много по-добро финансово възнаграждение, което е и причината таранът да не дава положителен отговор на Далиен. Преди няколко дни той бе наблюдаван по време на тренировъчния процес на ЦСКА в Белек и от представители на казахстанския Тобол.

Чиликов се прибира тези дни в България от Анталия, където бе на подготовка с ЦСКА и вероятно на местна почва ще решава с помощта на мениджърите си своето бъдеще.

В същото време старши треньорът на „червените” Стойчо Младенов е категоричен, че по никакъв начин не иска да се разделя с играча, преди да му се осигури качествен заместник. Младенов заяви, че след пропадането на възможността Владимир Манчев да се завърне в Борисовата градина, от ръководството не му е бил предложен никакъв друг вариант.