Дефанзивният халф на ЦСКА Тодор Янчев заяви след победата с 2:1 над Унирея, че проблемите със закъснелите заплати и очакваната смяна на собствеността на клуба, няма да повлияят на състава през пролетния полусезон.

„Всяка една победа, без значение дали в контрола, ни радва. Винаги ЦСКА трябва да гони победите и това е един престиж за нашия клуб”, каза Янчев.

„Още не сме на това ниво, на което трябва да сме. Винаги почваме с по-леки противници и след това всеки един противник да е по-тежък. Тук се получи точно обратното и мисля, че се справихме блестящо до този момент.”

„Не сме приключили с първенството. Нашата цел е да запазим преднината си и ако можем да я увеличим, върху това ще работим изцяло в подготвителния период и в първите мачове.”

„Тази седмица я забравяме и гледаме напред. Най-щастливи се чувстваме тогава, когато сме съсредоточени върху нашата професионална работа и гледаме да не мислим за станалото.”

„За момента успяваме да се справим с всеки един проблем, който изниква, но ние сме преди всичко момчета, които обичаме много ЦСКА и това не би ни повлияло на спортната форма или предстоящото представяне”, убеден е Тодор Янчев.