Спартак Варна победи тима на вече изпадналия Марек Дупница в последния кръг на А група.. В мач единствено за статистиката варненци се наложиха с 2:0 след голове на Георгиев и Найденов през втората част.

Първото положение пред една от двете врати дойде още в 4-ата минута на срещата. Капитанът на дупничани Младенов получи топката в близост до вратата на домакините, обърна си и успя да отправи удар, но топката попадна право в ръцете на вратаря Станев.

Последва добра възможност за Спартак, но ударът на Воденичаров не попадна в целта. В 36-ата минута домакините имаха претенции за дузпа, но главният арбитър остана безмълвен след като отново Воденичаров бе съборен в наказателното поле.

През втората част мачът стана доста по-интересен, а съставът на Спартак започна да поглежда по-често към вратата на гостите от Марек. Натискът даде своя резултат в 51-ата минута когато Стоян Георгиев овладя топката и с удар от около 7-8 метра не остави шансове на Варадинов.

В 69-ата минута падна и второто попадение в срещата, а то бе дело на Иван Найденов. Футболистът пробва центриране в наказателното поле, но след като топката премина през купа от играчи се озова в мрежата на дупничани.

До края на срещата домакините имаха още няколко възможности, но до нов гол така и не се стигна.