Привържениците на Левски също публикуваха декларация срещу управлението на Борислав Михайлов като президент на Българския футболен съюз. На своя сайт sektor-b.com „сините” ултраси израzяват недоумението си от действията на бившия си любимец, който според тях трябва да се срамува от своето настояще.

Ето цялата декларация без редакторска намеса:

„Крадецът вика дръжте крадеца”. Не е оригинално, но е вярно. Боби Михайлов нападна родния си клуб без да се замисли. Защо, Боби сега нападаш, а преди време когато „червените” ти приятели те псуваха ти им се усмихваше и мислено си викаше „още, още”?

Защо отиде и връчи титлата на „отрочето на милко балев” и стоя неистово и изслуша желанията им към цялото ти семейство, а на „Георги Аспарухов” избяга в мига, в който я даде? На кой е къса паметта? Май твоята, ако не припомни ни, имаше ли тогава от теб декларация. Сега още от Левски не са я публикували и някоя твоя писарушка вече бе стъкмил нападката към родния ти клуб. Ако грешим, припомни ни.

Ние не оспорваме даденото от фамилия Михайлови на любимия ни Левски. Но и тази фамилия е взела много от клуба. Или не е вярно? Дори сме простили на Ники Михайлов какво „даде” на Левски в срещите от Шампионската лига.

Как да разбираме г-н Михайлов следния цитат от Вашата декларация?: „Още с избирането му за президент на Българския футболен съюз през октомври 2005 г., буквално броени часове след конгреса, президентът бе принуден да търпи негативи заради миналото си като футболист на „Левски". Да разбираме ли, че те е срам, г-н Михайлов от миналото? Защото сме сигурни, че трябва да те е срам от настоящето.

Това, че Изпълкома е преобладававащо „син” го казвате вие. На „сините” Ви пристрастия ли се дължи факта, че Левски е рязан здраво от съдиите този сезон. Справка за късата Ви памет - Георги Йорданов, който работел в хлебозавод, собственост на членове на Изпълкома, на шуменския рефер, който „обича” Левски, на Николай Йорданов, който е най-щастлив, когато е изпълнил нечия поръчка срещу Левски и други знайни или незнайни чернодрешковци от свитана на бай Димо.

Спираме дотук с теб Боби, защото те уважаваме като бивш футболист на любимия ни тим. Но, вярвай ни, Левски е бил шампион и ще бъде шампион и без фамилия Михайлови.

Дори не ни се иска обръщаме внимание тук за проблемите на ръководения от Вас, г-н Михайлов, Изпълком, за това ,което Вие правите, или не правите с националния тим на България. Окопали сте се здраво в него и не го пускате. А той не е ваш.

Вярваме че „Българският футболен съюз отказва да се превръща в подобна мишена. Нещо повече, ние правим всичко по силите си, за да улесним работата на професионалните клубове.” Със сигурност улеснявате работата на някои футболни клубове, особено на тези, на чиито президенти често гостувате, я заради мач на младежкия национален тим или заради притежаваните от тях ловни полета. В това не само феновете на Левски са сигурни.

Обезпокоени сме от поведението на много бивши футболисти на Левски, които се ръководят от принципа „ За Левски сме само, когато сме на заплата в клуба и сме против Левски, когато вече не сме на заплата там.”

Уверяваме Ви, че ние феновете на Левски, колкото и да не сме съгласни от някои действия или бездействия на ръководството на клуба, ще бъдем винаги с отбора и няма да позволим на никой да се гаври с него. Не вие, а ние ще търсим сметка от нашите управници за допуснатите грешки. От вас просто се иска да си гледате работата, ако продължавате да не го правите ще се наложи, ние феновете на Левски да свикаме следващия изпълком.