Контузените в Черно море се увеличиха с още един. След вратаря Петър Денчев и Георги Божилов влезе в лазарета на „моряците”. Нападателят, който остана пълни 90 минути на терена по време на гостуването в Берое има сериозна травма в коляното. Опасенията в лагера на „моряците” са да не би да става въпрос за увреден менискус. Божилов е получил болки в коляното още през първото полувреме, когато му е оказана медицинска помощ, но се завърна в игра. Очаква се до края на деня днес да стане окончателно ясно какво му е състоянието.

От Черно море засега не дават информация както за състоянието на Божилов, така и за това на вратаря Петър Денчев. На „Тича” се надяват ядрено-магнитният резонанс да не покаже скъсани задни кръстни връзки на коляното на Денчев, защото подобна травма изисква много продължително лечение, което ще е повече от половин година.

Божилов и Денчев са поредните двама футболисти в лазарета след Ермес Паломино, Марлон Фернандес, Мирослав Манолов и Росен Колев. До скоро дълго време на разположение на Стефан Генов не бяха и други двама контузени футболисти - Дончо Атанасов и Ивелин Янев.