Старши треньорът на Берое Петър Хубчев изрази съжалението си от загубата с 0:3 от Лудогорец, като заяви, че за пореден път отборът му е играл добре и създал голови възможности, но не е съумял да се възползва от тях.

„Съжалявам, че получихме много ранен гол, докато друите два дойдоха от наши грешки. Имахме много положения. Мисля обаче, че е смешно при такъв резултат да говорим как би се развил мача“, коментира наставникът на заралии.

„Не бих казал, че се намираме в криза, и го казвам съвсем честно. На нас ни омръзна да казваме колко добре се ми играли и сме загубили. За нас оттук нататък е по-важно да побеждаваме грозно. Да, създаваме положения, играем красиво, но победите са по-важни.“

„Кой ви е казал, че Венци Христов е виновен? Важно е да имаме отбор, кой вкарва или предотвратява головете не е от значение. Не трябва само Венци да вкарва. Ако в следващите кръгове имаме отново положенията, до които стигнахме днес, ще ги вкараме.“

„Ако не виждам перспектива, няма смисъл да работя в този клуб. Изиграхме двубои срещу някои от най-трудните съперници. Ще продължаваме да се борим, както се борихме и днес“, завърши Хубчев.