Трима от основните футболисти на Ботев (Пловдив) ще получат оферта за подписване на нови договори с клуба. Това обяви спортно-техническият директор на „канарчетата” Сава Савов. През лятото свършват контрактите на Лилчо Арсов, Костадин Видолов и Недко Миленов, като в най-скоро време тримата ще разговарят с президента Димитър Христолов за своето бъдеще в клуба.

В същото време старши треньорът на тима Светослав Гърков заяви, че в последните 4 мача неговите футболисти ще се опитат да вземат 4 победи. Три от двубоите ще са в Пловдив – срещу Локо Сф, гостуването на Черноморец, което ще е на стадион „Христо Ботев” и мача с Вихрен. Тези три мача ще се играят в рамките на 7 дни, като „канарчетата” са надъхани да ги спечелят.

„Локомотив Сф е един от фаворитите в първенството. Хубавото е, че Какалов се връща в игра. На тренировка обаче се контузи Атанас Въргов” коментира наставникът на Ботев Светослав Гърков. Той добави, че няма да прави експерименти в състава си, въпреки че отборът не се бори на практика за нищо. „Експериментите ги правим по време на тренировките” допълни още Гърков. Специалистът заяви, че футболът е игра на грешки, от които никой не е застрахован.