Навръх 2 февруари вкопчилият се за Ботев Пд Димитър Христолов не постъпи по мъжки и върза тенекия на „Господари на ефира”. Човекът на шоуто в Пловдив „Густо ми е, Велков” пристигна в 13 часа пред офиса на бизнесмена със „Златен скункс” в ръка. Въпреки че часът и мястото на срещата бяха определени от Христолов, той очаквано не се появи.

Охраната съобщи на „Густо ми е, Велков”, че скандалният футболен бос се намира в София и пратеникът на „господарите” се свърза по мобилния телефон с номинирания за „Златен скункс”. Христолов разсмя 20-ината фена на „жълто-черните”, дошли да присъстват на ироничната церемония, с „новината”, че е на преговори с италианците в София.

Дължащият милиони на държавата бизнесмен събра цялата си чест и обеща за втори път, че достойно ще получи приза си. Той определи това да се случи в четвъртък, без да уточни от коя седмица.

Така Христолов за втори път финтира „Господари на ефира” и по този начин си навлече още преследвачи на гърба, след като от дълго време такива са му феновете на Ботев.