„Честит 27-ми рожден ден на Христо Златински! Нека бъде жив и здрав, както и неговото семейство и носи още много поводи за радост на черно-белите фенове!! Наздраве Ице!” или „ЧРД Ице , жив и здрав . Много успехи както в личен така и в професионален план . ЧЕРНО-БЯЛ ГЕРОЙ !” а може и още „Честито Ице.........жив ,здрав и много успехи с отбора на Пловдив ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!” Това са само част от пожеланията на привържениците на Локомотив Пловдив във форума на Gong.bg към рожденика днес – Христо Златински, който стана на 27 години.

Дори само тези три мнения, които съм копипейстнал, показват колко обичан е Христо от публиката на Локомотив, колко хората вече го приемат за неразделна част от отбора на сърцето му.

Златински дори на рождения си ден тренира по най- професионалния начин, така както го прави винаги. Създава впечатление,че ще поиска да тренира допълнително дори , когато тренировката е убийствена.

Ицо, както го наричат всички в отбора, не обича да мрънка и да се оплаква, умело прикрива и яда си, когато не е на терена. На зеления килим е друг. Там гори и търси победата докрай. Не случайно е втори капитанна Локомотив, а бе повикан от Любо Пенев и в националния тим на България.

Христо почерпи в лагерна обстановка и преди мача с Любимец, който е в понеделник от 15 часа тук в Сандански. Опитва се да прикрие, че много му липсват любимите хора – съпругата му Ваня и малката му дъщеря Елия. Не обича много да говори празни приказки. На въпроса как се чувства на 27 просто отговори: „ Еми , как? Като на 17, щастлив съм, но искам съпругата и дъщеря ми в този ден да са до мен.” Много се замислих коя от многобройните му снимки да сложа и реших, че най- новата му като капитан от първия мач на Локомотив за годината е подходяща.

Завършвам с още едно мнение от форума: „Честито Ице.........жив ,здрав и много успехи с отбора на Пловдив ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС !”

Ние от Дарик радио и Gong.bg, желаем на Христо Златински да е жив, здрав, щастлив, да няма контузии и тепърва да изиграе най- силните си мачове за Локо Пд и България.

Христо Златински на 27, тренира и черпи на лагера на Локо Пд

източник: Gong.bg