Един от младата вълна в Левски Христо Попадиин има интересна случка от своята история, която вероятно е мечтата на всяко дете, което тренира футбол.

Бекът, който е сред младежите, които Николай Костов налага по време на подготовката, има привилегията да бъде до Роналдиньо в пика на неговата кариера.

Това се случва преди мача от груповата фаза на Шампионската лига между Левски и Барселона. Двубоят в София се игра на стадион „Васил Левски”, а Ицо Попадиин излиза на терена заедно с мегазвездата на „каталунците”.

Моментът е документиран със снимка, а момчето пази спомена завинаги.

Попадиин се представя повече от прилично на подготовката. Той получи няколко шанса от Костов. По принцип Попадиин е десен бек, но срещу Краснодар влезе в ляво на „синята” защита, а по принцип може да играе и като външен халф.

Попадиин е защитник и може би това е една от причините да не се говори толкова много за него. В полезрението по-често влизат близнаците Цоневи и 15-годишната надежда Антонио Вутов. Ицо Попадиин обаче е докоснат от Роналдиньо, така че изобщо не е за подценяване...