Вратарят на Монтана Христо Иванов направи добри спасявания по врема на мача с Левски, но не приема,че е играл добре щом отборът му е загубил с 0:3. В интервю за Дарик радио той говори за мача, за евентуален негов трансфер и за личния си живот.

„Играта на вратаря се брои на голове, лаконичен е Христо. Колкото и да са спасените положения, накрая се помни резултата , а той е 3:0 за Левски. Послед мач е за първенството, а и срещу Левски не е срамно. Излезнахме малко по- отпуснати. Когато се опитахме да играем, тогава ни вкараха последните два гола.”

В един епизод от мача Иванов спаси последователно три удара отправени към него, като последния път изби топката в ъглов удар, след който Веско Минев вкара с глава първия си гол за Левски.

„Бяхме разконцентрирани, откровен е Христо. Щом още при игровата ситуация щом позволихме да ни бият три удара, значи не сме се били подредили в защита добре.Имах късмета да ги извада, но след това наша грешка, персонална на наш играч и ни вкараха.”

Дали Христо Иванов остава в Монтана или ще търси футболното си щастие другаде?

„ Имам договор до края на месеца и след това ще мислим, споделя Христо Иванов. Имам оферти за други отбори, но ще говоря и тук с ръководството. Ще видя къде е най- добрата оферна и ще се ориентирам натам.”

Монтана е отбор от „златната среда” на А група, но на вратаря му се играе в тим с по- големи амбиции.

„На кой не му се играе в по- голям отбор?, отговори с въпрос Христо.Да , играе ми се, но трябва да бъдем и реалисти. Вече съм почти на 30, така че.. Да , има интерес от определени клубове към мен, но няма да кажа нищо повече. Ако има нещо повече, то то ще се чуе.”

Като се заговорихме за оферти, не пропуснах да попитам вратаря и за неговата”оферта” към чаровната му приятелка Владимира за брак. Преди време той и подари годежен пръстен, но сватба още няма, а двамата си имат малкия Виктор.

„Моята „оферта” към Влади е за догодина, признава Христо. Тя е ясна и то ще се чуе.Догодина , живот и здраве, ще има „оферта”,т.е. сватба.”