Нападателят Христо Йовов е напълно възстановен от контузия и ще вземе участие в мача със Слован Либерец в понеделник. Йовов пропусна последните три контроли на шампионите на Острова на Афродита и дълго време се лекуваше.

На преди обедното занимание, вкаралият в Рим на Лацио нападател, тренира наравно с останалите и Георги Иванов бе видимо доволен, че ще може да използва Христо в мача с чехите.

Друга добра новина за Гонзо бе, че Майкъл Тевия поднови тренира, след като няколко дни почиваше след контузия, която получи на мача с Динамо Минск. Тевия няма да играе срещу Слован, но се очаква да е готов за началото на пролетния дял на първенството.

Георги Иванов разполага и с четиримата вратари, след като Божидар Митрев и Цветан Димитров също тренираха на пълни обороти и излекуваха здравословните си проблеми.

Националът Веско Минев получи почивка на днешното занимание и въртеше обиколки. Той е готов за игра и Гонзо ще разчита на него за последната проверка срещу Слован Либерец.

Мачът е от 15 часа в понеделник и със сигурност го пропускат Дарко Тасевски и Димитър Телкийски, както и Владо Гаджев и споменатият Майкъл Тевия.

Заниманието преди обяд завърши с удари към вратите, като вратарите трудно допускаха голове, което даде основание Георги Иванов да попита нападателите кога ще вкарат и дали това ще е на мача със Слован.

Седрик Бардон и Сашо Александров вкараха най-атрактивните попадения като Кривия получи ръкопляскания след като заби гол с глава след летящ плонж.