Футболистът на Левски Христо Йовов покани Азис в съблекалнята на Левски, за да може фолк-звездата сам да се убеди дали всичко, което се говори за играчите е истина. Това стана по време на записа на „Вечерното шоу на Азис”, а предаването ще бъде излъчено на 16 март, понеделник.

В интервюто ще стане ясно кога Христо Йовов е получил прякора си Бижутера, въпреки че това не е тайна за футболните фенове, които помнят мача между Левски и Олимпик (Марсилия) в груповата фаза на УЕФА.

Нападателят на „сините” и Азис ще засегнат и темата за мъжките съблекални и съвсем любезно Христо ще покани Васко да се изкъпе след тренировка заедно с всички други голи футболисти на Левски. Футболистът ще разкаже и за своята съпруга, с която са женени от 2 г. Двамата имат син Кристиян на 3 г. Според Йовов съвсем нормално е един мъж да се грижи за ноктите на ръцете си, защото „ръцете са лицето на твоето Аз”.

„Футболистите са много суетни, обикновено след тренировка е доста натоварено пред огледалото, като светофар в София около 5 часа. Всички се блъскат голи пред огледалото и трябва да внимаваш да не ти откраднат гела”, ще разкаже гостът, който демонстрира типичното за него чувство за хумор.

В края на предаването по темата за пластичните корекции Бижутера ще признае, че би си направил такава на носа.