Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че срещата за Суперкупата срещу Литекс ще е като генерална репетиция за отбора преди срещите от втория квалификационен кръг в Шампионската лига.

„Трябва да сме готови, след една седмица имаме много важен двубой от Шампионската лига и затова мачът срещу Литекс ще е като репетиция за нас. Очакваме победа, защото Левски е показал, че е най-добрият отбор в България”, категоричен бе Йовов относно двубоя в четвъртък на стадион „Васил Левски”.

„В подготовката мисля, че всичко е наред, макар че имаме две жертви. Все пак най-добре би било целият отбор да се върне здрав. Знаете, че Топчо и Борето са с контузии, но се надявам да се оправят бързо”, каза по време на пресконференцията нападателят.

Относно новите договори на част от „сините” футболисти, Христо Йовов сподели: „Нямаме нови контракти. Има постъпления и разговори, но когато станат факт, ще разберете.”

„Мачът за Купата на България не беше на ниво, тогава четири дни преди това играхме шампионски мач срещу Локо Сф, а доколкото си спомням Литекс почиваше и това оказа влияние, но видяхме че в София и класата си оказа влияние”, допълни нападателят.

„Напоследък често се спряга името ми за трансфер, докато не се появи нещо черно на бяло, не мога да го коментирам. Все пак се чувствам добре в Левски и не ми е самоцел да отида в чужбина”, завърши Бижутера.